cloud-bg-02

Cloud

Bedrijven zonder eigen server Iedereen wil naar de cloud. Het is de gedroomde oplossing voor bedrijven die geen eigen serversysteem willen, die bediend willen worden met minder risico, minder tijdsbeslag en een verzekerde continuïteit. Ook jij zal naar de cloud willen. Je werkinstrumenten en data zitten veilig op externe locatie(s), alle apparaten zijn zonder hapering met elkaar verbonden, updates gebeuren automatisch…

Full cloud & remote desktop

ProCom biedt een full cloud omgeving aan die wij zelf beheren. We kunnen een virtuele remote desktop-omgeving creëren waarbij alle programma’s en data in de cloud staan voor een maximale veiligheid. Domeinnaambeheer & hosting zijn ook mogelijk.

Goed om weten is dat ProCom werkt met Kaspersky virusscan, een van de grootsten en besten in cybersecurity. Voor regelmatige back-ups doen we beroep op Acronis in Duitsland; eveneens een topkeuze. Acronis maakt regelmatig een volledige kopie – een snapshot – in een extern datacenter en slaat dan alles veilig op. Alles tot een maand geleden kan volledig gerecupereerd worden na diefstal, afpersing, brand, waterschade of na een dinosaurus die alles op heeft gegeten.

cloud-bg-03
Scroll to Top