Een professionele ProCom website voor Lit-Loo

Een professionele ProCom website voor Lit-Loo

Dominique en Renilde verwelkomen sinds juni 2022 gasten in hun vakantiewoning Lit-Loo. Een website van ProCom zorgt ervoor dat gasten ook online hun weg kunnen vinden naar deze prachtige vakantiewoning in het Limburgse Vliermaal (Kortessem). De website van Lit-Loo scoort niet alleen goed qua vindbaarheid, de site is bovendien responsief, dynamisch en gebruiksvriendelijk. De klant is uiterst tevreden. En ProCom ook! 

 

Tijdens het intakegesprek werden alle specifieke wensen en noden van Dominique en Renilde besproken. Aan de hand van hun verhaal, werkte ProCom de structuur en het design uit voor de website. Na wat bijsturen hier en daar werd het design goedgekeurd en kon met het development gestart worden. Na drie weken kon de eerste versie al live gaan. En het resultaat? Dat mag er zijn, volgens Dominique en Renilde! Qua vindbaarheid, opbouw én gebruiksgemak scoort de website zeer goed. Voor Dominique en Renilde is het motto van Lit-Loo: je welkom voelen, comfort, onthaasten, genieten en herinneringen maken. En dat is ook de rode draad die je kan terugvinden op de website van Lit-Loo.

 

Klant tevreden, ProCom ook tevreden! 

 

“ProCom heeft oprecht naar ons geluisterd. Ze stellen de juiste vragen, denken mee zonder hun mening op te dringen. Het zijn echte professionals met kennis van zaken. Ook qua cookie policy, GDPR, enzovoorts … hebben ze ons geadviseerd als een goede huisvader. Het team van ProCom staat in voor de verdere ondersteuning, updates, Cloud diensten en Google analytics. Wij zijn zeer tevreden van de samenwerking. Ook de overkoepelende organisatie van Toerisme Limburg had niets dan lovende woorden over onze professionele website, tijdens een externe audit. Als je iemand zoekt met kennis van zaken, neem dan zeker contact op met ProCom.” vertelt Dominique Leurs enthousiast over de samenwerking met ProCom.

 

“ProCom heeft oprecht naar ons geluisterd. Ze stellen de juiste vragen, denken mee zonder hun mening op te dringen. Als je een professionele IT-partners zoekt met kennis van zaken, neem dan zeker contact op met ProCom.”

Over Lit-Loo

 

Lit-Loo is de fonkelnieuwe, ruime vakantiewoning voor 4 personen van Dominique en Renilde. Na een verrassende dag staat jouw zalige LIT (= bed) klaar in de LOO -straat in Vliermaal (Kortessem). Kortessem is “de poort van en naar Haspengouw”, waar je kan genieten van een feeëriek Limburgse landschap en de gezonde lucht kan opsnuiven. Je kan al wandelend of fietsend de omgeving verkennen. Onthaast en geniet je liever van de Limburgse gastronomie in de vakantiewoning zelf? Dominique, Renilde en de ganse Lit-Loo- familie staan klaar om je verblijf tot in de puntjes te verzorgen.

Dominique en Renilde zijn fier op hun vakantiewoning in het mooie Limburg én op hun prachtige website van ProCom. En terecht! Ga eens kijken op de website van Lit-Loo en oordeel zelf!

Meer informatie over Lit-Loo

Op zoek naar een externe partner voor al je IT-troubles?

ProCom geeft je eerlijke en integrale computerhulp. Herstelling, cloud migratie of nieuwe hardware. ProCom helpt je verder. We kijken vooruit en denken met je mee. 

Wij geven je eerlijke en integrale computerhulp. Herstelling, cloud migratie of nieuwe hardware. ProCom helpt je verder. Of het nu gaat over je VOIP telefonie, servers en netwerken, je website of het verhuizen van jouw lokale bedrijfsapplicaties naar de Cloud. Wij kijken vooruit en denken met je mee. ProCom is born to let IT run.

Leave a Comment

Scroll to Top