ProCom gets iT going bij Isola Belgium

ProCom gets iT going bij Isola Belgium

Sinds de start in 1984 is Isola Belgium uitgegroeid tot een specialist van isolatie en alles wat hernieuwbare energie aangaat zoals zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpalen en de slimme woning. Over slim gesproken. Dat zijn ze bij Isola ook, want ze kozen voor Procom als externe IT-partner. Dit sterke groeibedrijf met een vijftigtal medewerkers heeft geen interne IT-afdeling. Een bewuste keuze. Voor alle ondersteuning en advies van IT-troubles, hardware, herstellingen, noodinterventies, servers & netwerken en cloud toepassingen zoals Office 365 doen ze beroep op het team van ProCom.

Op zoek naar een lange termijn oplossing


Brandjes blussen in plaats van problemen oplossen. Dat was de belangrijkste reden waarom Isola Belgium drie jaar geleden op zoek ging naar een nieuwe externe IT-partner. “Elke keer opnieuw kwamen dezelfde problemen naar boven. Onze vorige externe IT-partner bleef telkens brandjes blussen in plaats van te komen met een lange termijn oplossing.” vat Julie Bollen, Personal Assistant van Maarten Bostyn en interne verantwoordelijke voor de IT-infrastructuur bij Isola samen. 

 

Get IT going! 

 

“De pragmatische aanpak van Tom Raedschelders sprak ons meteen aan,” vertelt Julie Bollen over het eerste gesprek met ProCom. “Hij bekeek de situatie heel rustig en stelde een stap voor stap aanpak voor. Oplossingsgericht en doelgericht. In een eerste stap werden de performantie problemen van de server aangepakt. De exchange werd weggehaald van de server en iedereen ging aan de slag met Office 365. Een extra voordeel hiervan? Het is nu veel eenvoudiger voor onze collega’s om remote te werken.”

 

Totale ontzorging voor alle IT-troubles. Service & IT-support, cloud migratie naar Office 365, VOIP telefonie en hardware. Dat is wat ProCom intussen bij Isola doet. Nieuwe hardware wordt vooraf geïnstalleerd en is klaar om op te starten.  Het team van ProCom get’s IT going bij Isola Belgium. 

 

Noodinterventie 

 

“Recent hebben we een blikseminslag gehad, hier bij Isola. Alles lag letterlijk uit. We hadden geen idee wat de schade was en durfden ook niets terug opstarten. Het team van ProCom stond hier op zondag voor een noodinterventie. Om alles na te kijken en ervoor te zorgen dat alles terug volledig operationeel en veilig was. Ons team kon op maandagochtend gewoon aan de slag gaan. Dat is service van ProCom.” vertelt Julie Bollen. 

 

Een tevreden klant

 

“We zijn stap-voor-stap vooruitgegaan. De pragmatische aanpak van Tom Raedschelders heeft duidelijk gewerkt. Alles werd vooraf besproken en helder gecommuniceerd. Ook voor de interne change werkte deze stapsgewijze, oplossingsgerichte aanpak zeer goed. We zijn zeer tevreden van de samenwerking met ProCom. De communicatielijnen zijn zeer kort, we krijgen altijd snel antwoord. Meestal van dezelfde contactpersoon, die ons bedrijf en bijhorende uitdagingen ook echt kent. Bij ProCom loopt alles nog heel soepel, er zijn geen lange wachttijden. Is er een IT-probleem, dan lost ProCom dat op. Zo simpel is het. ProCom is voor ons de betrouwbare externe IT-partner waar we altijd terecht kunnen.” concludeert Julie enthousiast. 

 

“ProCom maakt de slogan “Born to let IT run” zeker waar. Ze bieden ons totale IT- ontzorging. We zijn voor 100% tevreden over de samenwerking!”

 

Over Isola Belgium 


Isola Belgium uit Tongeren is in 1984 gestart als specialist van isolatie. Ondertussen is het bedrijf uitgegroeid tot een echte specialist, niet alleen van isolatie, maar de volledige vloeropbouw. Daarnaast zijn ze intussen verder gegroeid in alles wat hernieuwbare energie aangaat: zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpalen en de slimme woning. Vanuit de thuisbasis in Tongeren stelt dit duurzaamheidsbedrijf uit Tongeren een vijftigtal medewerkers te werk. In november werd Isola genomineerd voor de Climate Award Tongeren, een mooie bekroning voor de dagelijkse inzet voor het klimaat!  


Meer informatie over Isola Belgium

Op zoek naar een externe partner voor al je IT-troubles?

ProCom geeft je eerlijke en integrale computerhulp. Herstelling, cloud migratie of nieuwe hardware. ProCom helpt je verder. We kijken vooruit en denken met je mee. 

Wij geven je eerlijke en integrale computerhulp. Herstelling, cloud migratie of nieuwe hardware. ProCom helpt je verder. Of het nu gaat over je VOIP telefonie, servers en netwerken, je website of het verhuizen van jouw lokale bedrijfsapplicaties naar de Cloud. Wij kijken vooruit en denken met je mee. ProCom is born to let IT run.

Leave a Comment

Scroll to Top