ProCom ontbijtseminarie

Hoe OkiOki zowel u als uw klanten kan ontzorgen

Voor accountants en boekhoudkantoren op donderdag 27 oktober

Graag nodigen we u uit op het ProCom ontbijtseminarie voor accountants en boekhoudkantoren op donderdag 27 oktober.

Wat hebben we voor u in petto?

Tijdens het welkomstwoord zoomt Tom Raedschelders eventjes in op wie ProCom is, waar we voor staan én in welke domeinen we u kunnen ontzorgen.

Hierna geeft Erik Meylemans van OkiOki, een antwoord op de vraag waarom de pre-accounting boekhoudportalen van vandaag hun doel voorbijschieten. We kijken samen naar de échte noden van de ondernemer en hoe deze portalen hiervoor geen oplossing bieden. Met alle gevolgen van dien voor u als accountant of boekhoudkantoor: denk maar aan de stressvolle piekperiodes waarbij documenten last-minute opgeladen worden, administratieve taken zoals lijstjes maken en opvolgen, de eeuwige rompslomp met kredietkaarten, enzovoorts… 

Ontdek hoe OkiOki hier een einde aan maakt en zowel de ondernemer als de accountant ontzorgt in de pre-accounting. En als kers op de taart: Codabestanden aan 1,5 euro zijn altijd een goede reden om eens te komen luisteren 😉. 

Om af te sluiten hebben we Liesbeth Saelens van Bizzpartner uitgenodigd om haar verhaal te brengen als ervaringsdeskundige. Zij werken namelijk sinds kort met OkiOki. Zo hoort u het ook eens van iemand anders. 

Wanneer?

Donderdag 27 oktober van 8u – 10u30

Waar?

Agenda

  • Vanaf 8:00: Onthaal met ontbijt
  • 8:30: Welkom door Tom Raedschelders van ProCom
  • 9:00: Hoe OkiOki zowel u als uw klanten kan ontzorgen  – door Erik Meylemans van OkiOki
  • 9:45: Klantengetuigenis – door Liesbeth Saelens van Bizzpartner
  • 10:00: Napraten met koffie & ontbijt 

Registreer hier

Benieuwd hoe OkiOki voor u als accountant of boekhoudkantoor het verschil kan maken? Zorg ervoor dat u erbij bent en schrijf meteen in!
Scroll to Top